Honungsbröd

Tolvan testad – gott till grönmögelost.

Bröd nr 12 i Martin Johanssons bok om surdegsbakning är testat. När det var nybakat provade jag det med grönmögelost – smakade perfekt. Den ena omgången fick stanna lite längre i ugnen så skorpan blev mörkare och hårdare – smakade  riktigt gott! 🙂

Tre runda goda bullar blev det.

En kommentar

  • Detta var det första brödet jag gjorde. Min surdegsgrund var dock inte riktigt i farten så brödet blev så lågt/högt som jag förväntade mej att surdegsbröd ska vara. Veckan efter var det mer bubbel i burken och brödet blev som ”vanligt” bröd i höjd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s