Pepparkaksbygget 2020

Att 2020 skulle bli ett så flippat och urbota knäppt år var det ju ingen som kunnat föreställa sig. Ett vanligt år hade vi säkerligen adventspaddlat till Örö, mötts med kram av Elisabeth, druckit glögg och fått njuta av hennes goda fisksoppa. Definitivt badat bastu med dopp och, efter kvällens middag, sjunkit ner i sofforna i farfarshuset med en grym paltkoma.

Traditionerna sitter i och Örö dyker alltid upp i tankarna när det drar ihop sig till första advent, så även i år. Det kändes därför väldigt självklart att plocka fram lite goa Örö-minnen och göra årets pepparkakshus – den vedeldade bastun ute på bryggan! 🙂

Elisabeth – vi ses till våren! 🙂

Pepparkaksbygge 2019 – Klubbhuset i Helsingborg

Pepparkaksbygge 2018 – Spårö båk

Pepparkaksbygge 2017 – Storkläppen

Pepparkaksbygge 2015 – Hallands Väderö

2 kommentarer

  • God aften Christian…….fra den anden side Sundet 🎅 Husker med glæde og varme den ene gang jeg fik mulighed for at komme med jer til Ørø (går det med Danske Ø´er) 🙄 En hyggelig ”lille” weekend hos hjertevarme mennesker, der længst ude i skærgården. Julehilsener Per Frost

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s