Fuglesangs frukost och frisbee

Snacka om ute-mat…

Ingen har väl missat att jag inte är en stor vän av påsmat. Häromdagen tog dock nyfikenheten överhand och jag beställde Arlas nya Rymdyoghurt i påse. Den är godkänd av NASA och följde med Christer Fuglesang upp i rymden 2009.

Då Christer var uppe första vändan 2006 satte han  ett världsrekord i frisbee (MTA). Han hade då med sig en egendesignade frisbee från 1979. Frisbeen på yoghurtbilden är dock inte Christers. Den kommer från golf-VM i Helsingborg 1985 och ingår i min alldeles egna samling, numera kallsinnigt och osentimentalt förpassad till ett par dammiga flyttkartonger i förrådet.

Herr Fuglesang har säkert glömt att han är skyldig mig en revansch i frisbee-golf efter den nesliga förlusten på Kärsöns frisbeegolfbana. Han har väl viktigare saker att tänka på…! 😉

Smaken på yoghurten då? Tja… inte vill jag bli astronaut när jag blir stor, det är en sak som är säker… Ni som törs kan beställa här. Funkar den en vecka i rymden så håller den säkert under en veckopaddling till sommaren.

Youghurt från 2009 och golfdisk från VM 1985.

Christer Fuglesangs frisbee som var med uppe i rymden 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s