Grötigt i Mollösund

10 m/s blev till stiltje

Förra helgen hälsade jag på Eva och Stefan på Tjörn. Riktigt trevligt! Kajaken var givetvis med och Stefan och jag tog en sväng i Stigfjorden. SMHI hade lovat 10 m/s så vi var inte inställda på en längre tur. Nu hade meterologerna fel – tack och lov. Det blev nästan stiltje och en runda till Mollösund och runt Lyr, totalt 27 km, sista delen i mörker  i sällskap av en hel del mareld. En go tur! Den goda middagen på lördagskvällen satt perfekt efter en friskluftsdag.

Vi lunchade öster om Mollösund. Stefan hade med sig risgrynsgröt i en mattermos, lite mjölk och kanel. Alls ingen dum idé i dessa juletider! 🙂 Fyll termosen, rekommenderar Stefan, så håller den värmen bättre. 

Stefan har tagit bilderna (utom en…).

Mörkgrått. Ljusgrått. Mellangrått. Vackert ändå.  

Stefan pausar sig.

Stiltje.

 Utanför Mollösund.

Det börjar skymma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s