Slut med kaoset på rom-fronten

Nu har jag gjort ett ambitiöst försök att bringa lite ordning i förrådet av lagrad rom – för tillfället cirka 30 sorter. Jag samlade hela klabbet i en ny meny i Gottuteochinne-bloggen. Den finns under fliken Gottochblandat, länk här:

Gottuteochinne/Gottochblandat/Lagrad rom

De allra flesta sorterna har jag redan provat, eller t.o.m. haft med på någon romprovning jag hållit. Jag tänkte alla sorter ska testas och beskrivas lite närmare så att listan så småningom blir komplett. Ordning och reda. Om inte annat  blir det trevligt pyssel under ruggiga höstkvällar. Tänk om man alltid fick den motivationen när man städar och röjer! 🙂

Rom1Kul att veta vad som gömmer sig på hyllorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s