Gott ute och inne – testat och godkänt

På senaste Blekinge-paddlingen testade vi att göra Biff Rydberg till kvällens middag. Det var alldeles väldigt grymt gott och då blir man ju lite betänksam. Är det verkligen så där gott på riktigt eller är det bara frisk luft, massor av aptit och matlagning ute som gör att det smakar så där gott?

Nu vet vi! 🙂

Nu har vi lagat Biff Rydberg hemma i köket och borta i Blekinge på Slädö. Inget snack om saken – Biff Rydberg är gott på riktigt – var man än lagar det! Recept är ju en gammal klassiker och finns till exempel här!

Rydberg3Testat och godkänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s