Vem drog ur proppen?

Helgen 12-13 mars tänkte vi paddla. Så vi packade. Sen blev vädret uselt. Sen tappade vi lusten. Sen kände jag bara för soffan. Sen satte Helene ner foten och sa ”Nu drar vi till Blekinge” … och så blev det. Vem har nånsin ångrat att ge sig ut? Man behöver bara en liten kärleksfull knuff för att övervinna soffans gravitation! 🙂

I Nytäppet var stranden dubbelt så  bred som vanligt. Jättejättelågt vatten, och lägre skulle det bli! Åke med Tiderace Xcape dök upp under packningen och Helene blev nyfiken – är den bra? Och vips var Helene ute och testkörde. Jodå – kanske kan det bli en Xcape… inte alls dum! Vi packade färdigt och drog mot Bockö. Efter några hundra meter i vattnet ringer Kenneth och berättar att han och Kerstin var på väg ut från Nytäppet. Alltså sällskap på Bockö – himla trevligt, det var länge sen sist. 🙂

En alldeles ovanligt trevlig helg. Var det nån som sa nått om soffor? 😉

IMG_2281

Helene i en Tiderace Xcape.

IMG_5577_edited-1

Äntligen på väg!

IMG_5583

Årets första kommaframmare.

IMG_8131

Stora, stora sommarstugan.

IMG_5588

K&K hade hemmagjord grillkorv i packningen.

IMG_2289

Hemåt.

IMG_5599

”Sundet” vid Östra Bokö. 

IMG_5602

Hemåt, lite senare.

IMG_8159

That’s all folks! 🙂

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s