Detta är riktigt, riktigt bra service.

Det här känns lite för bra för att vara sant – men det tro det eller ej…

För cirkus ett år sedan köpte vi en brännare, Muka Stove, från japanska Soto. Tyst och effektiv. Liten och behändig. Definitivt inte den billigaste.Men… det var lite, lite för bra ös på den. Det mesta från grytor till ägg och bacon brändes väldigt lätt vid på grund av att den höga effekten inte gick att reglera särskilt bra. Av eller på. 100% eller noll. Ja ni fattar…

Sagt och gjort – häromdan mailade jag några rader till tillverkaren i Japan och frågade om det möjligen fanns något man kan göra. Får strax tillbaka ett mail fyllt av japansk artighet där man rakt av lovar att utan kostnad skicka en ny bränslepump och lite andra prylar som skulle fixa problemet. Den 22 oktober meddelade Soto att de lämnat prylarna till DLH. Den 24 oktober plockar jag ut paketet i butiken hemmavid. Givetvis kunde jag följa paketet när det lämnade DHL Nagoya i Japan, mellanlandade i Frankfurt, Leipzig och Köpenhamn för att, så småningom, nå slutstation i Malmö, där DHLs kurir körde ut paketet till Helsingborg. Grymt snabbt.

Att det går att skicka paket över halva jorden på nolltid är väl inget nytt, men Soto hanterade detta så himla snyggt. Riktigt, riktigt bra service. Sådant blir man glad för! 🙂

IMG_7489

Paket från Japan.

IMG_7494

Spännande, spännande!

IMG_7504

Jodå – ser lovande ut.

IMG_7513

Ny pump och lite annat smått och gott.

IMG_7515

Problemet löst. Funkar perfekt. 🙂

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s