Aldrig för sent att börja paddla, sa Mor Svea, nyss fyllda 88!

Bästaste kajakkompisen Paula har under senaste året gjort ett fantastiskt jobb när hon kört sin pensionärsgympa för ett gäng ”goa gummor”. Min mor har deltagit från början och är alldeles otroligt entusiastisk och uppskattar gympan enormt.

På något sätt hade Paula lyckats övertyga sitt gympagäng om att de ska testa att paddla kajak. Och Paula säger man inte nej till liksom. 😉 Alltså blev det en liten, liten testrunda i Öresund med både teori och praktik för de härligt pigga tanterna.

Hoppas man har själv har samma energi den dagen man fyllt 88. Bilderna talar väl för sig själva, eller hur?!  🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s