Seriös spontan-shopping

Lite seriös spontanshopping kryddar allt semestern, eller hur? Alltid hittar man nånting man inte visste man behöver.

Absoluta höjdpunkten i vår lilla semestershopping är den lilla pepparkvarnen som vi hittade på Addnatures butik på söder i Stockholm. Vi har letat i evigheter efter en liten pepparkvarn och nu fanns den plötsligt där på hyllan. Inte ens killen i butiken visste att de hade den i sortimentet: ”En sån vill jag också ha, den lägger jag undan i kassan!”

Den lilla tältlampan hittade vi i Malung, Helenes cykelhandskar i Sälen, kaffepannan på Watski i Vaxholm, mina nya Icebreaker-kallingar, termosmugg och annat på Addnature på Söder. För att vi shoppat så duktigt på Addnature fick vi pannlampan och mobilfodralet som present. Sånt blir man glad för, även om vi har 3-4 pannlampor tidigare! Kolla också in flaskan med miljövänligt diskmedel från Sjö&Hav, också från Watski. Bra grejor.

Snacka om FYND! 🙂

IMG_7187

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s