Klubbträff 2013

Efter fina veckoturen  i tjusiga Tjust Skärgård drog vi söderut till Blekinge och Nytäppet för Helsingborgskanotisternas traditionella klubbträff på Östra Bokö. Vi var först på plats bland helsingborgarna men definitivt inte först  på ön. Där fanns redan massor av badande familjer i det riktigt goa vädret.

Vi hittade en bra utkiksplats på en hög klippa och dukade upp lunch och fika. Sen var det bara att börja räkna kajaker som gled in mot ön i en strid ström. Någonstans runt 25 tappade vi räkningen. Kul med många, både gamla rävar och alldeles nya rävar! En och annan ”Hbg hang around” dök också upp.  Det här med klubbträff är helt enkelt attans så trevligt. 🙂

På förra årets klubbträff slogs rekord i största tarpen, bästa gulaschen och dimmigaste paddlingen. I år behövdes inga tarpar och dimman var som bortblåst. I stället fick vi njuta av en ännu godare gulasch – vem trodde det var möjligt? Zsuzsa är fantastisk! 🙂

Gänget på väg in.Gänget på väg in.

IMG_6258Thomas och Nermina.

IMG_6264Helene är klar med disken!

IMG_6212Lars-Åke.

IMG_6223Gertrud.

IMG_0364Glassarmadan klar för avfärd mot Tjärö.

IMG_6267Anders grunnar bland granarna.

IMG_0360Tommy värvar nya medlemmar.

IMG_6272Vi fick besök av ett gäng danska MOPA-båtar. Läs mer om dem här.

IMG_6237Fredagsmys med Zsuzsannas fantastiska gulasch som hon lagade över öppen eld.

IMG_6234Det åts och snackades länge, länge…

IMG_6305Hela stora gänget från Helsingborgskanotisterna inklusive våra kära ”hang arounds” !

IMG_6232That’s  all folks! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s