Rävholmspåskigt

Efter att varit ”in-isad” under hela februari och mars var jag rejält sugen på att komma ut i skärgården, så även Ola. Men var 17 paddlar vi? Jag kontaktade goda vänner längs kusten och överallt samma svar – is, is, is. Under ett besök i Göteborg dagarna innan påsk passade jag på att ta en sväng ner till Önnereds brygga och det såg faktiskt riktigt fint ut. Visst fanns det lite is inne i vikarna här och där, men definitivt paddelbart. Inget snack om saken!

Påskväderprognosen var perfekt – nåja, lite kyligt men annars väldigt lovande. Ola och jag drog upp till Göteborgs södra skärgård, slog upp tälten på Rävholmen och fick äntligen ett par riktigt goa paddeldagar! Gott! 🙂

1Basecamp på Rävholmen. 

2Ola tar bilder.

3Gott om fartyg på kö in till hamnen.

6En morgon som duger. Lite krispig morgonis nära land.

7Paddlarens i-landsproblem, frusen olivolja…

8När Ola fått frukost blir Ola så här glad. 🙂

9En liten orienteringspaus på väg till Valö.

10Folktomt på Valö. Alla var nog hemma och käkade påskgodis.

5That’s all folks! 🙂

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s