Höstgott ute

Helg i Listerby skärgård undrade Kenneth och Kerstin? Jo tack sa jag. Vi stämde träff på Slädö, ett säkert kort så här års. I skogen finns gott om ved och strandängarna är perfekta tältplatser. Jag paddlade ut vid 22-tiden  på fredagskvällen och kände doften av kvällsbrasan redan mitt ute på fjärden. Gott!

Lördag morgon var dimmig och så blev hela dagen. Vi såg enstaka skymtar av grannön som ligger 100 meter från Slädö. Inget kul paddelväder alltså. Under mycket snackande om det mesta gled frukosten gradvis över i en oavbruten följd av fikor, lunch, mer fikor och så småningom middag och en fika igen. Kenneths och Kerstins portvin med stilton var lysande avbrott mellan hemmabakade kanelbullar och rågbrödsmackor. På sena eftermiddagen klev Herr och Fru Sjöstedt ut ur dimman och hjälpte oss med fikandet. Sånt är man tacksam för, särskilt som Pia hade med sig sina Tripple C-Cookies. 🙂

Söndagen var strålande. Enligt SMHI blåste det 0 (noll) m/s i medelvind och 1 m/s i byarna. Det säger väl allt. 🙂

Stolt!

Vindfälle på Slädö. Stort.

”Elden är det enda som tigrar är rädda för!” (Djungelboken)

Skön morgon.

Dagg i gräset.

Rysligt morgonglada campare.

Tummen upp när solen  äntligen skiner!

Herr och Fru Sjöstedt funderar.

Erik inspekterar Kenneths nya GPS.

Som en spegel.

25 cm djupt.

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s