Rävholmen 2012

Nu har vi äntligen varit på Rävholms-träffen – trevligt som bara den! 🙂 Under flera år har jag hört talas om ön, men det har liksom inte blivit av att kajaken hittat dit. Rävholmen är en u-formad ö som ligger sydväst om Göteborg.  Öppningen på U-et vetter västerut och några kilometer bort kan man ana profilen av Vinga Fyr. Riktigt vackert alltså.

Rävholmen är en kajakträff modell ”kom som du är”, bara att checka in och mysa, mingla och ha det trevligt! Det här året krockade  dessvärre träffen med kajakfestivalen på Tjärö i Blekinge. Lite synd för båda är ju säkert trevliga fast på olika sätt. Jag har alltid tyckt att ”både-och” är så mycket bättre än ”antingen-eller”, så låt oss hoppas att träffarna kan samsas om helgerna i framtiden! Antalet deltagare på Rävholmen blev alltså betydligt färre än normalt. Säkert påverkades en del av SMHIs vindprognos på +15 m/s… Gänget som dök upp hade i alla fall riktigt trevligt och vågorna var det inget fel på! 🙂

Go utsikt mot Vinga.

Förmiddagsfika nr 2-3 eller nått sånt.

Thomas från Kungsbacka hade vedspis med sig.

Vilken blick…!

Får i kajak.

Inger.

Thomas.

Helen.

Sten.

Christian.

Får i rad.

Chokladmousse i plastpåse – blev jättegod!

Den blåmagade havsörnen på väg att lyfta från toppen av Mount Rävholmen.

Johan är ute och går med kajaken.

Johan demar fikaluckan i sin surfski för Helene och Helena. Plats för plastkortet – inte mer.

Månen smyger över bergskanten.

Vi mötte S/S Bohuslän norr om Styrsö. Tjusig.

Topptur är obligatoriskt på Rävholmen.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s