Utrustning för vinterpaddlare

Nu kan man köpa paddelprylar på ICA Maxi

På årets adventspaddling snöade det rätt hyfsat. Vid packningen av kajakerna hittade vi  en sopborste med skyffel i bilens bagage, antagligen rester från ett patetiskt men ack så tappert försök att städa bilen. Helene packade ned skyffel och borste i sin kajak. Snacka om genidrag! Skyffeln är perfekt att skrapa undan snö med (om man är rädd om sin paddel). Borsten behövs när man borstar rent yttertält och absider från insläpad eller inblåst snö.  Så här smarta kajakprylar hittar man på ICA Maxi! 🙂

När det snöar så här mycket gäller det att ha bra utrustning.

Då tar man fram sin lilla skyffel och sopborste från ICA Maxi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s