Tufft beslut

Vårtecken, geocaching och ny kamera

Svårt plågad av snuva och hosta tog jag det tuffa beslutet att avstå från dagens paddeltur med Mats C och gänget. Sånt svider. Ligga på soffan är dock inget kul så jag tog mig samman och åkte till Bauhaus och shoppade säkerhetslina till Helenes paddel. Puuh – tur man är Man. 😉

Vägen hem gick via Rosendal där vi plockade geocachen ”Rosendals Slott”. Helene passade på att fotografera vårtecken med sin nya kamera.

Vårtecken med Powershot SX210. Nice!

3 kommentarer

 • Tjena! Kul att läsa lite vad som händer söderöver. Isen har nyligen släppt taget om bryggan på Fridhemskanotisterna. Har tagit ett lika tufft beslut som du. Att inte paddla. Premiären får vänta pga ryggskott. Vi hörs. / Bosse

  Gilla

 • Tjena du! Grattis till isfritt – ni ligger lite efter. Har tagit nytt beslut – inte lika tufft – ska paddla bort eländet i halsen i morgon. Brukar funka. Om inte annat så får man se solen! 🙂 Ha det bäst!

  Gilla

  • Sol är det lika gott om nu, som det var ont om densamma i november. Härligt!
   Jag var tvungen att titta under mörk rom. Visst är Eldoradon fin? Nu har jag bara provat den 15-åriga. Väldigt förtjust i den. Så det går att ha kul även utan kajak.
   Bläddrar väl vidare bland dina godbitar. / Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s