Ny kajak

Invigning av den nya Dexen

I  mitten av december hade jag turen att kunna lägga vantarna på en ny fin blå Skim Dex just innan Skim tog paus från sin försäljning. Kanske den sista Dexen som såldes – en raritet m.a.o! Idag var det äntligen dags för invigning och Helene fick ta sin första tur. Marie hängde med och passade på att testa sin nya torrdräkt.

Vi fikade i Farhults hamn och passade samtidigt på att idka lite geocaching. Marie var på hugget och hittade gömman ”Kullabygdens hamnar, Farhult”. Vädret var lite småruggigt men vad spelar det för roll när man har en ny kajak! 🙂

Paddelsnack.

Går som tåget ju.

Marie hade andnöd och längtade efter en sax. Halsen i nya torrdräkten var lite trång.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s