En kryddig djävul

Diablo Robusto

Hälsade på en kompis i helgen och vi avslutade en bra middag med en cigarr. Jag tog en robusto av märket Diablo som jag haft liggande i humidoren en tid. Hade för mig jag provat den tidigare och då tyckt den varit för stark, minns nog fel – den här smakade riktigt gott och var inte alls stark.

Diablon är en riktigt snygg cigarr som ser exotisk ut med sitt nästa svarta täckblad av Sumatra från Ecuador och en gördel i svart, rött och guld. Omblad av oljig Connecticut broadleaf och fyllning av Piloto Cuban Ligero från Nicaragua och Dominikanska Republiken. Den tillverkas i Dominikanska Republiken.

Smaken då? Jo, lite kryddor och läder, mer medium än mild. Jämn smak som inte sticker till på slutet. Den ser verkligen betydligt farligare ut än vad den är. Trots allt en prisvärd godbit väl värd att köpas igen! Finns t ex på Cigarrcenter.

 

En hel låda hade inte varit dumt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s